DOLAR 34,5467 0.18%
EURO 36,0147 -0.62%
ALTIN 3.005,411,48
BITCOIN 34055530,53%
İstanbul

YOĞUN KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğrencilerin ‘Glutensiz et ürünleri’ üretimine TÜBİTAK’tan destek
  • Manisa Nokta
  • Yerel
  • Öğrencilerin ‘Glutensiz et ürünleri’ üretimine TÜBİTAK’tan destek

Öğrencilerin ‘Glutensiz et ürünleri’ üretimine TÜBİTAK’tan destek

ABONE OL
Nisan 16, 2019 15:44
Öğrencilerin ‘Glutensiz et ürünleri’ üretimine TÜBİTAK’tan destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Glutensiz et ürünleri üretimi’ projesi TÜBİTAK’tan destek alacak.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf lisans öğrencileri Emine Yayla, Deniz Akgül ve Damla İşseven, Araştırma Projesi dersi kapsamında hazırladıkları proje ile ‘TÜBİTAK 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı’ndan destek almaya hak kazandı.

MCBÜ öğrencileri; Prof. Dr. Semra Kayaardı ve Dr. Müge Uyarcan danışmanlığında hazırladıkları, sanayi kuruluşu ile sanayi danışmanlığı kapsamında işbirliği yapılan ‘Glutensiz et ürünü üretimi’ isimli projeleri ile TÜBİTAK’tan 5 bin TL destek alacak.

MCBÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Bağdatlıoğlu, “Öğrencilerimizin hazırladıkları araştırma projesi ile TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazanmaları bizi çok mutlu etti. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.