DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

MANİSA’NIN SEVİLEN İSMİ DUALARLA UĞURLANDI!

MANİSA’NIN SEVİLEN İSMİ DUALARLA UĞURLANDI!

ABONE OL
Ağustos 5, 2015 14:00
MANİSA’NIN SEVİLEN İSMİ DUALARLA UĞURLANDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Recep Varlıakman için sendika binası önünde tören düzenlendi. Her kesimden yoğun katılımın olduğu törende Recep Varlıakman’ın eşi Alev Varlıakman ayakta güçlükle durabildi.
Dün akşam saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata 57 yaşında veda eden Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Recep Varlıakman için 1999 yılından bu yana başkanlığını yaptığı Türk Eğitim Sen Manisa Şubesi önünde tören düzenlendi. Törende taziyeleri kabul eden eşi öğretmen Alev Varlıakman ayakta durmakta zorlanırken, törene çocukları, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, okul müdürleri, öğretmenler, sendika üyeleri, aile dostları ve her siyasi partiden temsilci katıldı.
Varlıakman’ın eşi Alev Varlıakman ise eşinin cenazesinin getirilişi sırasında, ‘Dün akşam böyle miydin bir tanem. Böyle mi gelecektin canımın içi’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.
16 yıldır Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı olarak görev yapan 1,5 senedir de Kamu Sen’in Manisa İl Temsilcisi olan Recep Varlıakman’ın kısa bir özgeçmişinin okunmasının ardından Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç duygusal bir konuşma yaparak acılarının büyük olduğunu ve Recep Varlıakman’ın ‘Adam gibi adam’ olduğunu belirterek helallik istedi.
Türk Eğitim Sen Manisa Şubesi önünde yapılan tören dualarla sona ererken, Varlıakman’ın cenazesi Saruhanlı ilçesinin Mütevelli Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.