DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa Ülkü Ocaklarında Yeni Başkan Belli oldu!

Manisa Ülkü Ocaklarında Yeni Başkan Belli oldu!

ABONE OL
Temmuz 13, 2015 14:34
Manisa Ülkü Ocaklarında Yeni Başkan Belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanlığı görevini 5 yıldır başarılı bir şekilde yürüten Onur Pabuççuoğlu görevi, yine aynı şekilde kendisi gibi ülkü ocaklarına büyük katkı sağlayan Murat Yörük’e devretti.

Türkiye genelinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Manisa ülkü ocaklarında kan değişimi yaşandı. Görevi boyunca Manisa’ya ve ülkü ocakları içerisinde önemli katkılar sağlayan yaptığı eğitimlerle gençliğe büyük önem verdiğini gösteren Onur Papuççuoğlu, bayrağı Manisa’nın yakından tanıdığı başarılı isim Murat Yörük’e devretti. Başkanlık devir teslim törenine Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan da katıldı.

Başkanlık devir teslim törenini ise Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptı.

Murat Yörük’ün kutsal ve onurlu bir göreve getirildiğini ifade eden Olcay Kılavuz, Onur Pabuçcuoğlu’nun başkanlık görevini alnının akıyla yerine getirdiğini belirtti.
Hayatı boyunca ülkücü hareket için mücadele ettiğini belirten Murat Yörük, “Zor ve bir o kadar da benim için şeref duyulacak bir görevdeyim. Onur başkanımızın bıraktığı yerden devam ederek ülkücü hareketi en yükseklere taşıyacağız. Türk gençliğinin kötü alışkanlıklar içerisinde hayatını sürdürmesini engellemeye devam edeceğiz. Gençlerimizin Türk-İslam değerlerine göre yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. İlim ve irfan yuvaları olan ülkü ocaklarımızda gençlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Onur başkanımıza yaptığı tüm hayırlı işler için teşekkür ediyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.