DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan Ören’den CHP Adaylarına Kutlama

Hasan Ören’den CHP Adaylarına Kutlama

ABONE OL
Şubat 24, 2014 11:08
Hasan Ören’den CHP Adaylarına Kutlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören; 18 Şubat 2014 tarihinde kesinleşen ve isimleri il ve ilçe seçim kurullarına bildirilen CHP Belediye Başkan ve Meclis Üyesi Adaylarına birer kutlama mektubu gönderdi.

Hasan Ören; Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür ÖZEL ile birlikte 17 ilçe belediye başkan adayı ve 359 belediye meclis üyesine gönderdiği mektubunda; Manisa başta olmak üzere, ülkenin her yerinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılmak, CHP bayrağını tüm belediyelere dikmek için adaylarımız ve örgütlerimizle birlikte omuz omuza çalışacağız ve seçimleri mutlaka kazanacağız diyerek, adayları kutladı ve başarı dileklerini iletti.

Hasan ÖREN şöyle devam etti; Bu süreçte “Türkiye’nin birleştirici gücü” CHP’nin, büyük bir aile olduğu herkese gösterilmiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde, CHP’yi bugüne taşıyan idealler çevresinde bütünleşerek önce yerel seçimlerde, sonra da genel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Katılımcı demokrasinin ve halka hizmetin temel taşı olan yerel yönetimler; kamunun, halka ulaşmasındaki en önemli aracıdır. Bu nedenle “sosyal demokrat belediyecilik” anlayışını ülke genelinde egemen kılmak isteyen Belediye Başkan adaylarımız projelerini, hizmet anlayışları ile birlikte ortaya koyarak çalışmalarını sürdürmektedirler.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasal krizin ağır etkilerinin yanında adalet, güvenlik, işsizlik, gelir dağılımı adaletsizliği, eğitim, sağlık ve sosyal güvenlik sorunları katlanarak artmıştır. Kentler hızla betonlaşmış, ormanlar yok edilerek, insan ve çevreye verilen değer azalmıştır.

Bu nedenle, CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır diyen Hasan ÖREN; sorunların çözülmesi ve halkımızın insanca yaşayacakları şehirlerin ve yaşam alanlarının oluşturulması, ancak Cumhuriyet Halk Partisin iktidarı ile mümkün olacağını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.