DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eryılmaz, Yunusemre teşkilatıyla buluştu

Eryılmaz, Yunusemre teşkilatıyla buluştu

ABONE OL
Mayıs 16, 2018 15:37
Eryılmaz, Yunusemre teşkilatıyla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber

Ersan ERDOĞAN

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, partisinin Yunusemre ilçe teşkilatı ve partilileriyle bir araya geldi. Eryılmaz’ın, Yunusemre’nin sorunlarının çözümüne yönelik söz verdiği toplantıda, siyaset, seçim ve projeler konuşuldu.

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi, partilileri ile buluşmaya devam ediyor. Her akşam ayrı bir teşkilatın kapısını çalarak, partilileri ile mahalle çalışmalarına katılan Eryılmaz, Yunusemre ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

Eryılmaz’ı, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı ve yönetimi karşıladı. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen toplantıda Eryılmaz, geçmişi hakkında partililere brifing verdi. Türkiye’nin tarımdan, sanayisine birçok sorununa değinen Eryılmaz, genel başkanı Meral Akşener’in başlattığı İYİ’lik harekatına Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu söyledi. Eryılmaz, “Biz hem Manisa’da, hem de Türkiye’de İYİ Parti’nin bayrağını en yukarıya taşıyacağız” dedi.

Eryılmaz son bölümde partililerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Ayrancı, Eryılmaz’a aday adaylığı yolunda başarılar diledi, ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.