DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir’e gurbetçi orta saha

Büyükşehir’e gurbetçi orta saha

ABONE OL
Aralık 30, 2015 09:20
Büyükşehir’e gurbetçi orta saha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Transfer çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Almanya Regional Ligi Berliner AK07 takımından Süleyman Kapan ile anlaşmaya vardı. Orta saha mevkiinde görev yapan genç oyuncu ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalandı.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda transferlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, gurbetçi oyuncu Süleyman Kapan’ı kadrosuna kattı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte katılan genç orta saha oyuncusu Manisa’da şampiyonluklar yaşamaya geldiğini söyledi. Almanya’da gösterdiği performansla birçok takımdan teklif aldığını dile getiren gurbetçi oyuncu, “Ben tercihimi Manisa’dan yana yaptım. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için buradayım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Güvendiğimiz Bir Oyuncu   

Gurbetçi oyuncuyu uzun süredir takip ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Süleyman’a güvendiklerini ve takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ergün, “Sezonun ikinci yarısında zirveye yürüyecek bir takım oluşturmak istiyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda kadroya takviyelerimiz devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından genç oyuncu kendisini bir buçuk yıllığına yeşil-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.