DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir Yeni Araçlarla Gücüne Güç Kattı

Büyükşehir Yeni Araçlarla Gücüne Güç Kattı

ABONE OL
Nisan 8, 2015 19:33
Büyükşehir Yeni Araçlarla Gücüne Güç Kattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) filosuna 49 yeni araç katıldı.

MASKİ filosuna dahil edilen araçlar için Büyükşehir Belediye Şantiyesinde gerçekleştirilen tanıtım törenine MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, daire başkanları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

MASKİ’nin kurumsallaşmasını tamamlandığını kaydeden Başkan Ergün, “Temmuz ayı ortalarında MASKİ’yi kurmuştuk. Bütün ilçelerimizde koordinatörlüklerimizin kurulması, yazılım programlarının aktarılması, ilçe belediyelerinden bütün verilerin aktarılması, personel yapılanması bunları hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. İnanıyorum ki her geçen gün MASKİ’de, büyükşehirde 17 ilçemizde 1 milyon 360 bin insanımıza hizmet etme noktasında çaba ve gayretini çok daha fazla sahada yansıtacaktır. Bundan hiçbir zaman şüphe duymadık. İnşallah çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Kent genelinde hizmet veren MASKİ’nin eksiksiz hizmet vermesi çalıştıklarını söyleyen Başkan Ergün, “Daha önce yaklaşık 2.5 milyon lira tutarında yatırım yaparak 17 adet iş makinesi alındı. Bugün de 13 kazıcı-yükleyici, 2 ekskavatör, 12 traktör, 10 kamyonet ve 12 motosikleti filomuza dahil ettik. Büyükşehir olmamız nedeniyle il geneline en iyi hizmetleri verebilmek adına araç filomuzu genişletiyoruz. Bugün filomuza dahil ettiğimiz araçların toplam yatırım bedeli 3 buçuk milyonun üzerindedir. Tüm ilçelerimize eşit bir şekilde dağılımı yapılacak olan araçlarımız, olası bir arıza, bakım ve onarıma anında müdahale edecektir” diye konuştu.

Başkan Ergün konuşmaların ardından yeni alınan araç ve iş makineleri inceledi. Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde gerçekleşen araç tanıtım töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. Daha sonra yeni alınan araçlar Manisa’da şehir turu attı.

Göreve geldiği 2009 yılından itibaren araç kiralama yöntemine son verdiklerini hatırlatan Ergün, “Bugün araç kiralamak yerine belediyelerin kendi araçlarıyla hizmet vermesi gerektiği yönündeki duruşumuzla yeni kurulan diğer belediyelere de örnek olduğumuzu görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.