DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’de grup kararına uymayanlar disipline

AK Parti’de grup kararına uymayanlar disipline

ABONE OL
Ocak 2, 2016 13:49
AK Parti’de grup kararına uymayanlar disipline
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grup kararına uymayan AK Partili meclis üyelerinin disipline verileceğini söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, grupta alınmış kararlara aykırı davranan meclis üyeleri hakkında işlem başlatacaklarını duyurdu. Bu kararın hem meclis üyeleri hem de belediye başkanları için geçerli olduğunu kaydeden Gürcan “Bizim disiplinsiz hareketi kabul etmemiz mümkün değildir. Her türlü disiplinsizlik kaosu ortaya çıkarır. Bu disiplini sağlamakla mükellefiz. Bu arkadaşlarımız AK Parti sevdalısıdır. Ama halk tabiriyle ‘gaza gelmişlerdir’. Ne olursa olsun siyaset kurallarla, ilkelerle yapılır. Bundan sonra böyle bir disiplinsizliğe izin ve tahammül etmeyeceğiz ve bunun gereğini yapacağız. Tutanakları ve bilgi notlarını alıp genel merkez disiplin kuruluna sevk edeceğiz” diye konuştu.

Gürcan, partiden istifa eden ve bağımsız olan meclis üyeleri ile yeniden görüşme sürecinin başlatılacağını açıkladı. Gürcan, AK Parti’den seçilmiş kişilerin AK Parti aleyhine karar aldırtmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi. Büyükşehir Meclisi’ndeki istifaları genel merkeze bildirdiklerini ve görüşleri aldıklarını kaydeden Gürcan, önümüzdeki günlerde ayrılan kişilerle görüşmelerin başlayacağını duyurdu. Gürcan, “Bizden ayrılan 3 meclis üyesi ve seçimden önce bizden ayrılan 4 kişi için bir müzakere süreci başlatacağız. Neden partiden istifa ettikleri yönünde fikirlerini alacağız. 3 kişi şuanda bağımsız durumda. Varsa bir kırgınlıkları konuşacağız. Partimize gönül vermiş meclis üyeleri de mevcut. Bizim meclis üyelerimizin kafası karıştırılırsa bizim meclisteki çoğunluğumuzu kaybetmemiz için çalışma yapılırsa, biz bunun iki misli çalışma yaparız. El mi yaman bey mi yaman gösteririz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.