Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Glutensiz et ürünleri üretimi’ projesi TÜBİTAK’tan destek alacak.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf lisans öğrencileri Emine Yayla, Deniz Akgül ve Damla İşseven, Araştırma Projesi dersi kapsamında hazırladıkları proje ile ‘TÜBİTAK 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı’ndan destek almaya hak kazandı.
MCBÜ öğrencileri; Prof. Dr. Semra Kayaardı ve Dr. Müge Uyarcan danışmanlığında hazırladıkları, sanayi kuruluşu ile sanayi danışmanlığı kapsamında işbirliği yapılan ‘Glutensiz et ürünü üretimi’ isimli projeleri ile TÜBİTAK’tan 5 bin TL destek alacak.
MCBÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Bağdatlıoğlu, “Öğrencilerimizin hazırladıkları araştırma projesi ile TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazanmaları bizi çok mutlu etti. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.
3.SAYFA
18 Aralık 2025SPOR
18 Aralık 20253.SAYFA
18 Aralık 2025SPOR
18 Aralık 2025SPOR
18 Aralık 20253.SAYFA
18 Aralık 20253.SAYFA
18 Aralık 2025
1
Salihli’de Çiftçiler Günü’nde çiftçileri sevindiren açılış
263 kez okundu
2
Organları 3 hastaya umut oldu
259 kez okundu
3
Alaşehir’de yetenekli müzisyenler seçildi
234 kez okundu
4
Akhisar’da köpeklerin de artık bir parkı var
231 kez okundu
5
Vali Deniz, engelli bireylerin el emeklerine hayran kaldı
230 kez okundu