DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halı yıkamada son nokta

Halı yıkamada son nokta

ABONE OL
Mart 17, 2014 21:48
Halı yıkamada son nokta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çağdaşlık ve Kalite Sadece Zümrüt Halı Yıkama’da

Ev hanımlarının sıkça dile getirdikleri bir konu da yıkanan halıların kuruduktan sonra ilk hali gibi görünmediğine ilişkindir. Çünkü ev hanımlarının kendi çabaları ile yaptıkları bu temizleme ve yıkama işlemleri sonrasında halılar sönük bir görünüm kazanmaktadır, incelmektedir, yapış yapış görünmektedir ve o kendine has olan yumuşak yapısını yitirmektedir.

Zümrüt Halı Yıkama’da profesyonel ellerde yapılan temizlik işlemlerinde bunların hiçbirisi halının başına gelmemektedir. Üst düzey makinelerde tek seferde altı ve üstü yıkanan halılar ilk hali gibi bir görünümde olmaktadır. Ayrıca bu profesyonel işletmelerde yapılan yıkama işlemleri sonrasındaki kurutma işlemleri de profesyonellik ölçeğinde yapılmaktadır. Böylece halı kururken de zedelenmemektedir. Son derece hijyenik ve sağlıklı şekilde kurutulmaktadır.

Halı için kurutma işlemi de çok büyük önem taşımaktadır. Ev hanımları iyi bilir. Halıları yıkadıktan sonra en az bir gün halıları kurutmak için çaba sarf ederler. Büyük zahmetlerle yıkanan halılar, yine büyük zahmetlerle kurur kurumasına, ama kısıtlı imkanlarda yapılan kurutma işlemlerinde halılar yıpranmaya doğru yüz tutar. Ayrıca ıslak halı kuruma aşamasında eğer yeterince kuru bir havaya ve ısıya sahip olunamıyorsa, nemden çürümeye başlar. Dolayısıyla bu aşama da halının zarar görmesi için yeterli olabilmektedir.

Ev hanımlığı zor zanaattır. Bu zanaatın en zor aşamasını ise halılar oluşturur. Eskiden mahallerde kadınlar kendilerine halı yıkama günü belirler ve birkaç komşusunun yardımıyla halılarını yıkamaya uğraşırlardır. Tabii bunun için de büyük beden gücü harcarlardı. Ayrıca yıkadıktan sonra kurumasını beklerdir. Bir halının iyi bir şekilde kuruyabilmesi için en az 24 saat bekletilmesi gerekliliği düşünülürse o yorgunluğun üstüne bir günlük zaman dilimi de boş zeminle geçmekteydi. Bunun yanında kadınların halılarını temizlemek için harcadıkları ve deterjan da çabasıydı. Tüm bunlara rağmen yıkama sonrası halı da satın aldıkları görünümünde olmazdı. Kısacası kadınlar kayıp üstüne kayıp yaşarlardı. Günümüzde ise profesyonel hizmet sunan halı yıkama firmaları sayesinde halılar en kaliteli ve hızlı bir şekilde yıkanmakta ve en sağlıklı ortamlarda kurutulmaktadır. Halı yıkamaktan kurtulan kadınlar, aynı zamanda firmaların ayağına da gitmesine gerek yok. Çünkü oluşturulan servis sistemi sayesinde halılar kapıdan alınmakta yıkandıktan sonra tertemiz bir şekilde geri getirilmektedir.

Göztepe halı yıkama açısından bizim üstünlüğümüz söz konusudur. Çünkü Göztepeli kadınların da rahat etmeye, hizmetin en büyüğüne ulaşmaya hakkı vardır. Bu nedenle Göztepe halı yıkama konusunda kadınların tek tercihi bizim firmamızdır.

İçerenköy halı yıkama da gelenekselliği çoktan terk etmiş, burada yaşayan halk hem kendi rahatlarını, hem de kendi bütçelerini güvence altına almışlardır. Çünkü İçerenköy halı yıkamada bizime güvenmektedir.

Kadıköy halı yıkama konusunda geçmişten günümüze halı yıkama firmalarıyla çalışmaktadır. Burada da bizim firmamız çok tercih edilir duruma gelmiştir. Kadıköy halı yıkama bu anlamda ön plana çıkmaktadır.

Halı Yıkamada Uzman Olan Biziz

Halı yıkamak konusunda deneyimli olan bir ekiple ve uzman bir firma ile çalışmak son derece önemlidir. Halıların niteliği konusunda bilgi sahibi olan ve her halı türü için farklı şekillerde temizlik ürünleri kullanan pek çok kişi vardır. Bu noktada amaç hem halılara zarar vermemek hem de halıların gerçek anlamda kirlerden arındırılmasını sağlamak olacaktır. Firmamızın Kartal Halı Yıkama firması gibi pek çok farklı bölgede olması müşterilerimizin firmamıza güvenini de arttırmaktadır.

Yılardır halı yıkama alanında tecrübe sahibi olan firmamız Zümrüt Halı Yıkama özellikle İstanbul’un Anadolu yakasına hizmet veren bir firma niteliğindedir. Her mahallede ve her ilçede şubelerimizin olması pek çok kişinin firmamızı rahatlıkla tercih etmesini sağlamaktadır. Pek çok müşterimizin bizim için hem hijyenik hem de kurumsal bir firma nitelendirmesinde bulunduğu bilinmektedir. Firmamızın adının ve markasının seçilmesinde son derece etkili olduğunu söyleyebiliriz. Kozyatağı Halı Yıkama firmamız bölgeden pek çok kişinin tercih ettiği şubelerimiz arasında ilk sıralarda bulunmaktadır.

Zümrüt Halı Yıkama firması olarak 15 yılı aşkın zaman diliminde faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz bilinmektedir. Firmamızın tek yaptığı işlem halı yıkama işlemi değildir. Aynı zamanda yorgan yıkama, perde yıkama, koltuk yıkama gibi pek çok farklı işlemlerin de firmamız tarafından yapıldığı bilinmektedir. Diğer firmalarımız gibi Küçükyalı Halı Yıkama firmamız da yıkama konusunda tüm deneyimlerini işine yansıtmakta ve gerçek anlamda işinde kaliteye özen göstermektedir.

Haftanın yedi günü ve 24 saati halılarınızı evinizden ya da işyerinizden araçlarımızla ücretsiz olarak almaktayız. Ücretsiz servis imkanımız sayesinde pek çok müşterimiz avantajlı olduğunu düşünmekte ve hemen hemen her bölgede şubemizin olması da müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmaktadır.

Halı şampuanlarının seçiminde son derece dikkatli olan firmamız halınızın markası ve hammaddesi ne olursa olsun o markaya ve o hammaddeye özgü halı şampuanı seçenekleri sunmaktadır. Kartal Halı Yıkama firmamız da dahil diğer firmalarımızın hepsinin ortak noktası bitkisel ve organik şampuanlar kullanmaktır. Dolayısıyla tam da bu nedenle halınızın yıpranması ya da herhangi bir kimyasal ile temas etmesi mümkün olmayacaktır. Evinizde bebeğiniz varsa ve halınızın kimyasallarla buluşmasına tam da bu nedenle şiddetle karşı çıkıyorsanız firmalarımızdan herhangi birini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Halı şampuanı modellerimiz de oldukça fazla çeşittedir. Tamamının organik olarak üretildiğinden kuşku duymayın.

Kozyatağı Halı Yıkama firmamız da kalitesinden memnun olunan firmalarımız arasında ilk sıralarda gelmektedir. Halılarınızın son rötuşlarını yapan ekibimiz oldukça profesyoneldir. BU nedenle kalite kontrolde bulunan arkadaşlarımızı özenle seçmekteyiz. Kalite ve kontrol ekiplerinin halınızla ilgili olarak olumsuz kanaatte bulunmaları durumunda halınızın tekrar kontrol edilmesi söz konusu olacaktır. Bu süreç genellikle parfüm ve koku işlemlerinden önce yapılmaktadır. Kaliteli bulunan halınız Kartal Halı Yıkama firması gibi pek çok firma tarafından aynı hassasiyetle paketleme bölümüne gönderilecektir.

Halı Yıkamak Konusunda Deneyimli Ve Profesyonel Bir Ekiple Çalışıyoruz

Halı yıkamak da diğer pek çok iş gibi profesyonel bir ekiple çalıştırmayı gerektiren oldukça hassas bir iştir. Söz konusu işin layığıyla yapılması önemlidir. BU işi ciddiye alan ve kalite konusunda kesinlikle taviz vermeyen firmaların başarıyı yakalamaları da beraberinde gelmektedir. Firmamız bu tarz hassasiyetleri düşünen ve ilkelerine sonuna kadar sadık kalan bir firmadır. Sultanbeyli Halı Yıkama firmamız gibi pek çok firmamız söz konusu hassasiyetleri düşünmektedir. Yaptığı işi ciddiye aldığı için de pek çok müşteri tarafından tercih edilmektedir.

Zümrüt Halı Yıkama firmamız 15 yılı aşkın bir zamandır faaliyet gösteren bir firmadır. Sadece halı yıkama alanında değil aynı zamanda yorgan, perde ve koltuk yıkama gibi başka pek çok alanda hizmetlerimiz söz konusudur. Dolayısıyla bu nedenle temizlik söz konusu olduğunda pek çok kişinin aklına gelen bir firma niteliği taşımaktayız. Tuzla Halı Yıkama firmamız gibi pek çok firma Anadolu yakasında bulunan ve halı yıkama konusunda uzman olan firmalarımız arasındadır. Firmalarımıza halılarınızın temizliği ile ilgili danışmak için günün 24 saati telefon edebilirsiniz. İstediğiniz saatte halılarınız evinizden, işyerinizden ya da bulunduğunuz mekandan ücretsiz servislerle alınacak ve yeniden ücretsiz servislerle bulunduğunuz yere teslim edilecektir. Tüm bunların yanında Ümraniye Halı Yıkama şubemiz gibi pek çok farklı semtte ve pek çok farklı ilçede şubelerimizin olması da işinizi kolaylaştıracaktır.

Sadece ücretsiz servis imkanı değil aynı zamanda firmamız bünyesinde kurutma odalarımızın bulunması da Üsküdar Halı Yıkama şubemiz gibi pek çok şubemizin avantajlı olduğu noktalar arasında bulunmaktadır. Kurutma odaları her halı yıkama firmasında bulunmamaktadır. Dükkanda, sokakta ya da ipte kurutulan pek çok halı bulunmaktadır. Bunun yerine doğal ortamında ve kurutma odalarında kurutulan halılar elbette son derece sağlıklı olacaktır.

Halı şampuanları da üzerinde hassasiyetle durduğumuz konular arasında bulunmaktadır. Hemen hemen her halı türüne uygun şampuanımız bulunmaktadır. Bu şampuanların kimyasal özellikleri yoktur. Tamamen organik oldukları için söz konusu şampuanları kullandığımızda özellikle evinde çocuk ya da bebek olan müşterilerimizin içi rahat etmektedir. Sultanbeyli Halı Yıkama şubemiz ya da diğer hangi şubelerimiz olursa olsun hepsinde aynı standartlarda işlem yapılmaktadır.

Tuzla Halı Yıkama şubemiz ve diğerlerinde olan ortak özelliklerden bir tanesi de halıların sıkılması konusunda gösterdiğimiz hassasiyettir. Kurutma işleminden önce halıların sıkılması işlemini gerçekleştirmemiz söz konusudur. Bunun yanında tüm bu işlemlerden önce halı yıkandıktan sonra kontrolünün yapılması hususunda da son derece hassas davranmaktayız. Halılar kontrol edildiğinde yeterince temiz bir şekilde yıkanmadıysa halının yeniden yıkanması söz konusu olacaktır. Bu işlemlerden geçen halının gerek Üsküdar Halı Yıkama şubemiz ve gerek diğer şubelerimiz aracılığı ile parfüm ve koku işleminden sonra servise gönderilmesi söz konusudur.

Halılarınız İçin Doğru Adres

Evlerde pek çok kişinin dikkat ettiği hususlar arasında ilk sırada temizlik gelmektedir. Temizlik konusunda titiz davranmak o evde ya da işyerinde yaşayan herkesin kendisini iyi hissetmesini sağlayacaktır. Dolayısıyla sağlıklı ve mutlu olmanın temel koşullarından biri hijyense halı temizliğine de özen göstermemiz gerektiğini düşünmekteyiz. Maltepe Halı Yıkama firmamızdan başlayarak daha pek çok firmamıza varıncaya kadar son derece dikkati ve titiz çalışma gayreti içindeyiz.

15 yılı aşkın bir zamandır faaliyet gösteren bir temizlik firması olarak Zümrüt Halı Yıkama firmamız müşterilerimizden sürekli olumlu eleştiriler almaktadır. Olumsuz eleştirileri de zamanında değerlendiren ve hemen bu eleştirilere çözüm bulma yoluna giden firmamız giderek daha da profesyonel bir firma konumuna gelmiştir. İstanbul’un pek çok semtinde ve özellikle Anadolu yakasında pek çok semte hizmet veren firmamızın şubeleri arasında bulunan Kurtköy Halı Yıkama firmamız gibi daha pek çok firmamız bazı hassasiyetleri gözeterek hizmet vermektedir. Bu hassasiyetler arasında ilkeli olmak, dakik olmak, güvenilir olmak, profesyonel bir ekiple hizmet vermek gibi pek çok farklı ilke bulunmaktadır. Dolayısıyla bu ilkelerden taviz vermeden ilerlememiz bizim için her zaman bir avantaj haline gelmiştir.

Moda Halı Yıkama firmamız gibi pek çok firmamızda aynı sistemle çalışılmaktadır. Evinizden halılarınızın ücretsiz servisler aracılığı ile alınması ve yine ücretsiz servisler aracılığı ile halılarınızın evinize yeniden teslim edilmesi firmamızın dağladığı avantajlar arasında bulunmaktadır. Bunun yanında haftanın her günü 24 saat hizmetlerimizden yararlanma talebinde bulunabilirsiniz. Bu durum da sizin firmamızı seçmenizi sağlayacak nedenler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Kurtköy Halı Yıkama firmamız kalitesinden kesinlikle taviz vermeyen ve gerektiğinde kalite kontrol birimleri aracılığı ile yaptığı işin kontrolünü sağlayan şubelerimiz arasındadır. Tüm şubelerimizde aynı hassasiyeti ve özeni bulabilirsiniz. Yıkanan bir halının temiz olup olmadığı kalite kontrol birimlerimiz vasıtasıyla kontrol edilmektedir. Daha sonra temiz bulunmayan ya da yeterince durulanmadığına inanılan halıların yeni baştan yıkanmasının sağlanması söz konusu süreci izlemektedir. Parfüm ve koku aşaması ise en son aşamadır. Bu aşamadan sonra halılarınızın paketleme aşamasına geçmesi söz konusu olacaktır. Servis aşamasında halılarınız size ulaşmak için fabrikaya doğru yol alacaklardır. Maltepe Halı Yıkama şubemiz için de aynı süreç geçerlidir.

Pek çok halı yıkama firmasında kurutma odalarının varlığı bilinen bir gerçektir. Firmamız için de aynı durum söz konusudur. Gerek Moda Halı Yıkama firmamız ve gerekse diğer Anadolu’da bulunan firmalarımızın her birinde fabrika içinde tamamen doğal olarak kurutma yapan odalarımız mevcuttur. Bazı firmaların sokakta, dükkânda, ipte ya da kapalı alanda kurutma yaptıkları bilinmektedir. Firmamızda tamamen doğal ortamda kurutmanın yapılması firmamızın tercih edilmesinin başka bir nedenidir. Tamamen organik şampuanların kullanılması ve kimyasallara karşı titiz davranmamız da artılarımız arasındadır.

Halılarınızın Temizliği Bizim Sorumluluğumuzda

Ev ya da işyeri ya da herhangi bir mekânın temizliği konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de halıların temizliğidir. Dolayısıyla bu bağlamda düşünüldüğünde pek çok kişinin bu konuda gereken hassasiyeti gösterdiği bilinmektedir. İşinin uzmanı olan ve bu alanda gerçekten kendini ispatlamış, profesyonel bir ekiple çalışan firmaların varlığı halı yıkama işini daha da profesyonel bir hale getirmiştir. 15 yılı aşkın süredir söz konusu alanda faaliyet gösteren Zümrüt Halı Yıkama firmamız da gerçek anlamda başarıyı yakalayan ve alanında lider olan firmalar arasında bulunmaktadır. Pendik Halı Yıkama şubemiz gibi Anadolu yakasında faaliyet gösteren pek çok farklı şubemiz bulunmaktadır. Söz konusu yakada bulunan her ilçede ve her semtte şubemizin olması firmamızın tercih edilmesinde oldukça etkilidir.

Sancaktepe Halı Yıkama şubemiz da yoğun olarak tercih edilen şubeler arasında bulunmaktadır. Halılarınızın evlerinizden ücretsiz servislerle alınması ve aynı şekilde ücretsiz servislerle evinize teslim edilmesi konusunda hassasiyet göstermekteyiz. Dolayısıyla tam da bu nedenle pek çok müşteri tarafından vazgeçilmez olarak nitelendirilmekteyiz. Hangi halı modelinde ya da içeriğinde olursa olsun her halıya özgü halı şampuanlarımız bulunmaktadır. Halınızın hammaddesine yabancı olmamız söz konusu değildir.  Yüzlerce çeşit halı şampuanımızın bulunması size uygun olan halı şampuanının da seçilebilmesini sağlamaktadır. Suadiye Halı Yıkama şubemiz gibi pek çok şubemiz bu konuda hassasiyet göstermektedir.

Pendik Halı Yıkama şubemize gelen halıların tamamında diğer şubelerimizde olduğu gibi yıkamanın tam ve eksiksiz olup olmadığı değerlendirilmektedir. Bu değerlendirmeyi kalite kontrol ekibinde olan uzmanlarımız yapmaktadır. Gerçek anlamda temizlenmiş olan halıların parfüm ve koku aşamalarından geçirildikten sonra servise gönderilmesi söz konusudur. Ancak temizlenmemiş olan halıların yeniden yıkanması söz konusu olacaktır. Yeniden yıkanan halılar parfüm ve koku aşamalarından sonra servislere gönderilip paketlenecek ve sıraya konacaktır. Suadiye Halı Yıkama şubemiz dahil tüm şubelerimizin kurutma odaları bulunmaktadır. Bu kurutma işleminde önemli olan kurutmanın doğal ortamında yapılmasıdır. Bu konuda hassasiyet gösterdiğimiz bilinmektedir. Dolayısıyla tam da bu nedenle ip, dükkan ya da sokak gibi yerlerde kurutmayı yapmamaktayız. Kurutmaya özel odalarımızın olması firmamızın avantajları arasında bulunmaktadır.

Gerek Sancaktepe Halı Yıkama şubemiz ve gerek diğer şubelerimiz için kurutma işleminden önce yapılması gereken işlemin halı sıkma işlemi olduğu bilinmektedir. Halı sıkma işlemi için de özel odalarımız bulunmaktadır. Bu konuda da son derece hassasiyet gösteren bir firma olmamız firmamızın tercih edilmesini sağlayan avantajlı noktalar arasında bulunmaktadır.

Halınızın pek çok aşamasının tek tek kontrol edilmesi, uygun çözümlerin geliştirilmesi ve aynı zamanda kimyasal kullanmamaya özen gösterilmesi gibi pek çok unsur son derece önem verdiğimiz ve üzerinde durduğumuz hususlar arasında bulunmaktadır. Pendik Halı Yıkama şubemizin diğer şubelerimize kadar tüm birimlerimiz bu konuda hassasiyet göstermektedir.

Her Semtten Halılarınızı Yıkıyoruz

Bir evin gösterişli olmasını sağlayan en başta halısıdır. Bunun için de iyi görünümlü halılar gereklidir. Halılar ayakların altında olduğundan çok çabuk kirlenebilmekte ve bir süre sonra da yıpranabilmektedir. Çünkü kirli halı belli aralıklarla yıkanmaktadır. Çok yıkamak ya da hatalı yıkamak dolayısıyla da halılar bir süre sonra eski formunu yitirmektedir. Bu nedenle de sık halı değiştirilmesi söz konusu olmaktadır ve ev bütçesi sarsılabilmektedir. Eskiyen halı yerine yenisini almak gerekir elbette, ama göz göre göre de halıların yıpranmasına razı olunmamalıdır. Kısacası halıların korunması gerekmektedir. Bunun için gerekli olan doğru temizleme tekniklerinin kullanılmasıdır.

Halıların profesyonel şekilde yıkanması gerekmektedir. Bunun için halınızı size en üst müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet sunan Zümrüt Halı Yıkama firmasına teslim edebilirsiniz.

Alanında uzman profesyonel çalışanlara sahip firmada halılarınız en üst teknolojik imkanlar yıkanmaktadır. Böylece halılarınız yıpranmamakta ve eskisinden çok daha temiz bir görünüm elde edilmektedir.

İstanbul’da çok geniş bir yelpazede hizmet sunan firmamız aynı zamanda pek çok şubeye sahiptir.Örneğin, Ataşehir halı yıkama konusunda en çok çalıştığımız semtlerden biridir. Firma çalışanlarımız her semtte olduğu gibi Ataşehir’de de üst düzey hizmet sunabilmek adına var gücüyle çalışmaktadır. Ancak siz hangi semtte oturursanız oturun, sizin oturduğunuz semtte şubemiz olmasa da sizin semte en yakın şubemiz çalışanları hemen harekete geçer. Çalışanlarımız öncelikle sizin kapınıza kadar gelerek halıları teslim alır ve merkeze getirir. Halılarınız son model makinelerde yıkanır ve kuruması için özel odalara alınır. Halılarınız iyice kuruduktan sonra da hijyenik poşetlerle sarılır ve yine kapınıza kadar getirilir. Üstüne üstlük sunulan bu servis hizmeti tamamen firmamızın size hediyesidir. Hiçbir şekilde servisten dolayı ücret talep edilmemektedir.

Ataşehir halı yıkama alanında 10 yıldır bizden hizmet alan bir semttir. 10 yıl gibi bir sürede müşteri potansiyelimiz yükselen bir çizgi izlemiştir. Bunun en önemli nedeni sunduğumuz hizmetin kalitesidir. Çünkü yaptığımız şey sadece halı yıkamak değildir. Biz müşterilerimiz mutluluğunu en üst düzeyde tutmaktayız. Bu nedenle de onların mutluluğu için dünya üzerinde bu alanda yer almış üst düzey makinelerle hizmet sunuyoruz. Bu nedenle Ataşehirli de her daim bizi tercih etmektedir.

Acıbadem halı yıkama konusunda bizim uğrak noktalarımızdan biri durumundadır. Çünkü bu semtte de müşterilerimiz sürekli bizimle irtibat kurmakta ve halılarını özellikle bize temizletmek istemektedir. Her ne kadar Acıbadem halı yıkama şubemiz olmasa da bu yöre halkı en üst güvenle bize yönelmektedir. Biz de onlardan aldığımız güçle servislerimizle onlara en hızlı şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.

Benzer şekilde Bostancı halı yıkama anlamında firmamızın sıkça çalıştığı bir semt olarak ön plana çıkmaktadır. Hizmette sınır tanımayan firmamız en çok önemsediği Bostancı halı yıkama anlamında müşteri potansiyeli olarak oldukça yoğundur.

Zümrüt Halı Yıkama’da Hizmet Odaklı Temizlik

Halı yıkamacılığı ciddi ve profesyonellik gerektiren bir iştir. Bu nedenle halıları temizleyeceğim diye kendinizi hiç kendinizi yormayın. Hemen Zümrüt Halı Yıkama firmasını arayın. Çünkü firmamız sizi bu angarya iş konusunda rahatlatmak, hizmetin en kalitelisini sunmak için var. Bu açıdan son derece gelişmiş bir sistem dahilinde çalışıyoruz. Son model yıkama makineleri, en özel deterjanlar, büyük kurutma alanları ve mis kokulu şampuanlarla temizlenmiş halılarınızı size teslim ediyoruz. Tabii bunun için halılarınızı bize getirmenize gerek yok. Siz sadece bizi arayın ve kayıt oluşturun. Sizin hizmetinize sunulan servisimiz, siz hangi semtte oturursanız oturun kapınıza kadar gelir ve halıları sizden teslim alır. Tüm işlemler bittikten sonra ise yine çalışanlarımız halıları sizin evinize kadar getirir bırakır. Bizim firmamızda hizmet odaklı yapılan sistemli çalışma ile tüm müşterilerimiz her fırsatta bize ulaşmakta, halılarını yeniden bize emanet etmektedir. Tabii ki bu sistemli çalışmaya kendi özverimizi de koyduğumuz için tüm müşterilerimizle her geçen zaman da büyüyen bir aile konumunda çalışmamızı sürdürmekteyiz.

Halılar konusunda yapılması gereken halıların güvenilir ve profesyonel bir firma olan Zümrüt Halı Yıkama’ya teslim edilmesidir. Firmamızda işinde uzmanlaşmış kişilerce yapılan ve son derece hijyenik olan temizleme yöntemleriyle halılarınız yeni alınmış gibi bir görünüm kazanmaktadır. En önemlisi de uygun yıkama koşullarında yıkanan halıların yıpranma süresi uzamaktadır. Bunun yanında halılar çok uzun süre kirlenmeden kullanılabilmektedir. Çünkü amatör yöntemlerle yapılan yıkama işlemlerinde halının temizlenmiş gibi görünmesine rağmen aslında temizlenmemektedir. Halının üzerindeki kir yüzeyden arındırılmaktadır belki ama, kirler halının derinliklerinde yer etmektedir. Dolayısıyla bir süre sonra o halının dibindeki kirler yüzeye çıkmakta ve çok daha erken dönemde halının kirlenmesine neden olmaktadır. Tabii sonrasında yeniden aynı yöntemle yıkanan halının halı denecek hali kalmamaktadır. Bu nedenle hiç.bir şekilde riske girmeyin en profesyoneline yani bize güvenin.

Çekmeköy halı yıkama konusunda firmamıza güvenen semtlerden biridir. Yıllardır bize halılarını teslim eden müşterilerimizin ikamet ettiği semtlerden biri olan Çekmeköy halı yıkama alanında tek tercih olarak bizi görmektedir. Çünkü en üst düzey hizmet kalitesini bizden görmektedirler.

Kalabalık bir nüfusa sahip semtlerden Erenköy halı yıkamada yine biz ilk tercihlerde yer alıyoruz. 7/24 sunduğumuz hizmetlerle Erenköy halı yıkama konusunda günün her saati bize ulaşabilmektedir. Bizim hizmet odaklı felsefemiz çok çalışmak ve sizi de bir o kadar rahat ettirmektir.

Fikirtepe halı yıkama alanında yoğun çalışma alanlarımızdan birini oluşturmaktadır. Sunduğumuz hizmetin üstünlüğü dolayısıyla Fikirtepe halı yıkamada her daim bizi tercih etmektedir. Çünkü bizim servisli çalışmamız müşterilerimizin en çok memnuniyet duyduğu bir konudur. Bu kapsamda Fikirtepe’den arayan müşterilerimizin evine en kısa sürede çalışanlarımız ulaşmakta, halıları teslim alıp ana merkeze getirmektedir. Sonrasında ise Fikirtepeli müşterilerimize halıları teslim edilmektedir.

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r