DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paykasa Kullanımı Hakkında Bilgiler

Paykasa Kullanımı Hakkında Bilgiler

ABONE OL
Eylül 1, 2018 15:14
Paykasa Kullanımı Hakkında Bilgiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paykasa ön ödemeli bir kart olarak tasarlanmış 16 haneden oluşan dijital pin kodları ile teslim edilmektedir. Bu kartlar sayesinde gelişmekte olan e-ticaret sektöründe ve internet harcamalarınızda güvenli bir şekilde ödeme yapabilmektesiniz. Normal şartlarda kredi kartı bilgilerinizi vererek tanımadığını sitelerden alışveriş yapmak zorunda kalırken Paykasa sayesinde hiçbir bilginizi paylaşmadan hızlıca ödemeler gerçekleştirebilirsiniz. Kartları satın almak mümkün olduğu gibi bozdurma işlemleri de yapılabilmektedir. Bir Paykasa kartını bozdurmak için resmi bayiler ile iletişime geçebilirsiniz.

Paykasa Satın alındıktan itibaren 1 yıl içerisinde kullanılması gerekmektedir. Almış olduğunuz 16 haneli dijital pin kodlarını ödeme yapmak istediğiniz siteye girerek ve miktarı belirterek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu kartların para birimi Euro döviz kuruna bağlı olarak işlem görmektedir. Bu sayede dünyanın her noktasında ödeme kabul eden internet alışveriş sitelerinde rahatlıkla kullanabilir yurt dışı ödemelerinizi hızlıca yapabilirsiniz.

Paykasa fiyatları oldukça uygun komisyonlar sayesinde gayet makul seviyelerde tutulmaktadır. Bu sayede kullanıcılar bu sistemi kullanırken yüksek hizmet bedelleri ödemek zorunda kalmıyor. Paykasa satın alırken resmi bayilerden işlem yaptığınıza emin olmalısınız.

Paykasa avantajlarından bir tanesi de satın alırken ve ödeme yaparken hiçbir belge evrak veya özel bilgileriniz talep edilmeden güvenle işlemleri gerçekleştirebilmenizdir. Ön ödemeli kartlar sektörde hızla gelişmekte ve internet alışverişlerinin neredeyse yüzde 60’ına kadarını karşılamaktadır. İnternet alışverişleriniz Paykasa kartları ile artık daha güvenli bir hal alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r