DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa Devlet Hastanesi’nde skandal iddialar!

Manisa Devlet Hastanesi’nde skandal iddialar!

ABONE OL
Mayıs 21, 2018 13:37
Manisa Devlet Hastanesi’nde skandal iddialar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Haber

Berfin ADICAN

Manisa Devlet Hastanesi’nde Türkiye gündemine oturacak bir inceleme süreci yaşandı. Gastroenteroloji uzmanı Uzm. Dr. E.E hakkında medikal firmasından aldığı tıbbi malzemeleri hastalara iki katı fiyatına sattığı iddialarına ilişkin Manisa Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından inceleme başlatıldı. İnceleme kapsamında iddialara konu olan doktorun, hastane çalışanlarının ve hastaların ifadeleri alındı. İncelemenin tamamlanması ardından toplanan bilgiler Sağlık Bakanlığı’na iletilecek.

Manisa Devlet Hastanesi’nde Gastroenteroloji Uzmanı Dr. E.E hakkında başlatılan inceleme, Türkiye gündemine oturacak cinsten.

DEVLET HASTANESİ BAŞKEHİMLİĞİ İDDİALAR HAKKINDA İNCELEME BAŞLATTI

İddialara göre Uzman Dr. E.E, bir medikal firmasından aldığı tıbbi malzemeleri iki katı fiyatına onlarca hastaya sattı. Hastalara sekreteri üzerinden tıbbi malzemeler sattığı öne sürülen E.E hakkında bir hasta şikayetçi oldu.

Bunun üzerine Manisa Devlet Hastanesi Başhekimliği, Gastroenteroloji Uzmanı Dr. E.E hakkında inceleme başlattı.

HASTANE ÇALIŞANLARI VE DOKTORUN İFADESİ ALINDI

Manisa Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından yürütülen inceleme kapsamında Gastroenteroloji bölümünde çalışan bir doktor, iddialara konu olan Uzman Doktor E.E, hemşireler, sekreterya ve şikayetçi hastaların ifadeleri alındı.

 

İNCELEMENİN SONUÇLANMASI BEKLENİYOR

Konuya ilişkin başlatılan incelemenin bu hafta içerisinde sonuçlanarak karara bağlanması bekleniyor. Başhekimlik tarafından yürütülen inceleme kapsamında elde edilen bilgiler ve sonuçlar, Sağlık Bakanlığı’na iletilecek. İnceleme kapsamında alınan ifadeler ile elde edilen belge ve bilgiler bir rapor halinde Sağlık Bakanlığı’na sunulacak. Bakanlık incelemesinin ardından, soruşturmanın derinleştirilmesi için hastaneye müfettiş gönderilmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r