DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konkasör Tesisi Kurulumu Nasıl Gerçekleşir?

Konkasör Tesisi Kurulumu Nasıl Gerçekleşir?

ABONE OL
Ocak 13, 2018 01:47
Konkasör Tesisi Kurulumu Nasıl Gerçekleşir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taş ocaklarından alınan büyük taşların kırılmasını, daha küçük parçalar hale gelmesini ve farklı sektörlerde kullanılmasını sağlayan makinalara konkasör adı verilmektedir. Ülkemizde daha çok taş kırma aleti ismiyle bilinen bu makinaların kullanım alanları özellikle de son yıllarda ciddi bir artış göstermiştir. Bu makinalar sayesinde boyutu ne olursa olsun sağlam yapılı taşlar parçalanır ve daha küçük kullanılabilir hale getirilir. Parçalanan bu taşlar genelde inşaat ve yol yapım çalışmalarında kullanılmaktadır. Konkasör tesisi kurmak için ilk olarak uygun bir alanın seçilmesi gerekmektedir.

Taş kırma ve eleme işlemi yaptıracak olan kişiler ya da firmalar, söz konusu makinaların üretimini yapan firmalar ile çalışarak işlerini kolaylaştırabilmektedir. Üretim yapan firmalar, ilk aşamada müşterileri ile görüşmekte ve onların düşüncelerini alarak talepleri doğrultusunda bir üretim yapmaktadırlar. Kurulum işlemi yapıldıktan sonra ihtiyaç duyulması halinde bazı parçalarda tesise montajla eklenebilmektedir. Baştan sona bütün kurulum ve montaj işleminin bu işin ehli profesyonel kişiler tarafından yapılması çok daha doğru olacaktır. Bu sebeple daima güvenilir ve kaliteli firmalarla çalışmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kurulum süreleri tesislerin alanına, amacına ve kapasitesine göre değişiklik göstermektedir. Bazı kurulumların süresi kısa bir zaman içinde tamamlanırken bazı kurulumların süresi biraz daha uzun tutulabilmektedir. Süre ile ilgili çalıştığınız firmadan detaylı bilgi alabilir ve bu doğrultuda harekete geçebilirsiniz.

Mobil Konkasör Kurulumu

Mobil konkasörler, firmalar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmakta ve işlerin daha kolay bir hale gelmesini sağlamaktadır. Mobil konkasör kurulumunun diğerlerine göre çok daha kolay olduğunu söyleyebiliriz. Bu konkasörler, genelde işlerin sabit bir alanda gerçekleşmediği durumlarda daha çok tercih edilmektedir. Taşınabilir bir özelliğe sahip olması hem firmaların hem de müşterilerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Mobil konkasörlerin, kurulum ve kullanım kolaylığı sağlaması sebebiyle daha çok tercih edildiğini söylesek yanılmış olmayız. Satılık konkasör arayışı içindeyseniz, profesyonel bir kurulum yaptırmak için doğrudan Fabo makina imalat firmasını tercih edebilirsiniz. Bu firma ile çalışarak dayanıklı ve kaliteli bir tesise sahip olmanız ve işlemlerinizi tamamlamanız son derece kolay olacaktır.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r