DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fabo Makina Yüksek Performanslı Hizmetleri

Fabo Makina Yüksek Performanslı Hizmetleri

ABONE OL
Aralık 10, 2017 00:35
Fabo Makina Yüksek Performanslı Hizmetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İş sahanızda her türlü taş ve benzeri madeni kırıp, ufak parçalar haline getiren tesisler olan konkasör üretiminde sizlere en iyi ürünleri üretiyoruz.

Konkasör tesisleri, beton santralleri tesisleri, asfalt plent tesisleri ve yedek parçaları alanlarında en çok tercih edilen marka olan Fabo Makina, yüksek performanslı ürünleri ile sizlere 4 alanda hizmet ediyoruz. Sunduğumuz bu hizmetlerimizde sizlere en iyiyi vermeye ve sizleri teknolojik olarak en donanımlı firma olmanız için çalışıyoruz.

Kırma Eleme Alanında Yüksek Performanslı Ürünler Üretiyoruz

İş sahanızda her türlü taş ve benzeri madeni kırıp, ufak parçalar haline getiren tesisler olan konkasör üretiminde sizlere en iyi ürünleri üretiyoruz. Her biri her iş hacmine uygun, yüksek performanslı ürünlerimizle sizler alanınızda yüksek verimi alacaksınız. Ürünlerimizin tamamı en güncel teknolojiyle tasarlanmış olup sizlerin kalite, verimlilik ve performans üçlüsüne ayni anda ulaşmasını sağlar. Bu alanda hem sabit hem de mobil kırma eleme tesisi üretiyor ve ihtiyaçlarınıza en doğru şekilde en doğru zamanda karşılık vermek için her yeni günde kendimizi daha da geliştiriyoruz.

İstediğiniz Kadar Beton Üretin

Sunduğumuz beton santrali ekipman ve tesisleri ile işinize en uygun, ihtiyacınıza uygun olan istediğiniz beton santraline ulaşabilirsiniz. Bizler siz istediğiniz kadar beton üretilsin diye farklı hacimde ürünler üretiyoruz. İster 30 metreküp, ister 140 metreküp… Siz ne kadar isterseniz o kadar üretilsin. Ayrıca beton santraliniz ister mobil isterse de sabit alanda kurulan beton santrali olabilir. Bu Tamamen sizin tercihiniz olacaktır. Mobil santrallerimiz hem kolay taşınır hem de kolay kurulur.

Asfalt Malzemesinde Mükemmel Oranda Karışım

Asfalt plent tesislerimiz ile sizler asfalt karışımını mükemmel oranda olmasıyla mükemmel kaliteye ulaşacaksınız. Ayrıca mobil ve sabit asfalt plent tesislerimizle yine en size uygun olan seçeneklere sahip olacaksınız.

Yedek Parçada Sorununuz Olmayacak

Bizler sizlere sunduğumuz ürünlerimizin yedek parçalarını da daima bulundurarak üretimin aksamasını engelliyoruz. Sektörde büyük bir problem olan yedek parça sorununu bizimle yaşamayacak ve gönül rahatlığıyla ürünlerimizi kullanacaksınız. Kırma eleme tesisi için, beton santrali tesisi için ve asfalt plent tesisimiz için yedek parçalarımız daima mevcut olacaktır. Biz siz daha çok üretin ve daha kaliteli üretin diye buradayız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r