DOLAR 34,1728 -0.05%
EURO 37,1612 -0.16%
ALTIN 2.939,300,44
BITCOIN 23237451,23%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisaspor’da istifa depremi

Manisaspor’da istifa depremi

ABONE OL
Ağustos 19, 2016 18:48
Manisaspor’da istifa depremi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜRKİYE 1’inci Ligi’nin yeni takımlarından Manisaspor’da yarın iç sahada Elazığspor’la oynanacak sezonun ilk maçı öncesi lisans şoku ve istifa depremi yaşanıyor.

Başkan Abdullah Mergen, tüm çabasına rağmen transfer yasağını kaldırıp yeni transferlere lisans çıkaramazken teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu şartlarda devam edemeyeceğini belirterek istifa ettiğini açıkladı. Başkan Mergen’le dün sert bir tartışma yaptıktan sonra akşam antrenmanını iptal eden tecrübeli teknik adam bu sabah istifasını verdi.

Bu gelişmenin ardından yeni transferlerden Berkay Samancı ve Göksu Alhas da “Artık Manisaspor’da oynamak istemiyoruz” diyerek kulüpten ayrıldı, diğer transferlerin de kulüp arayışına başladığı öğrenilirken “Ben, yönetimle hareket edip krizi çözebilecek teknik adam arıyorum” diyerek Mehmet Altıparmak’ın istifasını kabul eden Başkan Mergen, şunları söyledi:

“Hocamız kendince haklı olabilir. (Bu futbolcular Manisaspor’a benim için geldi. Onların lisansı çıkmazsa, ben de sahaya çıkmam) dedi ve ayrıldı. Kulübe her gün haciz gelen bir ortamda transfer yasağını kaldıramadık. Ama gerekli kaynağı buldum. Çarşamba günü yasağı kaldıracağım. Denizlispor’un yaptığı gibi, alacaklarımızın karşılığında bir bankayla kredi anlaşması yapmak üzereyken, banka vazgeçti. Biz de başka kaynak bulduk.”

Bu arada Spor Genel Müdürlüğü’ne olan 3 milyon 300 bin TL tutarındaki stat kirası borcunun da yasağa konu alacaklar listesine girdiğini belirten Başkan Mergen, geçtiğimiz hafta söz konusu borcu 36 ay takside bağlayıp bu sorunu çözdüklerini sözlerine ekledi.

İLK SINAV ELAZIĞSPOR

Manisaspor, 2016-17 sezonunun ilk maçında yarın Elazığspor’u konuk edecek. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak müsabakayı, geçen sezon olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçında elindeki kırmızı kartı Trabzonsporlu Salih Dursun’a kaptıran ve yaklaşık 6 ay kızağa çekilen Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Yasağı kaldıramadığı için İsmail Şahmalı, Novillo, Dimov, Göksu, Bakaki, Berkay, Uğur gibi yeni transferlerine lisans alamayan siyah beyazlılar, sözleşmesi devam eden futbolcular ve altyapıdan gelen gençlerle mücadele edecek. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ve yardımcılarının istifa etmesi yüzünden takımı altyapı antrenörleri Osman bilik ve Ali Kayman sahaya çıkaracak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r